TITGEMEYER Group/Language

Toekomstgericht, internationaal: de TITGEMEYER-groep

Samenwerken als partners, internationaal opereren - zo gaat de TITGEMEYER-groep te werk. In iedere afdeling: bij de voertuigonderdelen en in de bevestigingstechniek.

Via de klapmenu’s verneemt u meer over de verschillende bedrijven!

TITGEMEYER Head Office - uw partner in Duitsland

Uitgebreide toepassingscompetenties, korte leveringstijden en een uitgebreid totaalassortiment – daarvoor staat de naam TITGEMEYER al meer dan 110 jaar. Als betrouwbare partner van de industrie en ambacht ontwikkelen de specialisten van het hoofdkantoor in Osnabrück veilige, kwaliteitsbewuste en economisch efficiënte oplossingen voor individuele eisen. Precies inspelend op de noden van de markt ontstaan er zo steeds nieuwe producten. Voor advies, planning en ontwikkeling van klantspecifieke concepten staan onze toepassingsadviseurs en productspecialisten ter beschikking.

Tot het assortiment voertuigonderdelen behoren bouwpakketsystemen, producten voor chassistechniek en carrosserieonderdelen, laadbaksystemen en een groot handelssortiment. Op het vlak van bevestigingstechniek worden blind klinknagels, schroefdraaddragers en snelmontagesystemen, maar ook afdicht- en kleefmiddelen en krachtige verwerkingsgereedschappen aangeboden. Een ultramoderne logistiekafdeling zorgt ervoor dat alle bestellingen vanuit het centrale magazijn van Osnabrück binnen de kortste tijd ter plaatse bij de klant aankomen.

Gebr. TITGEMEYER GmbH & Co. KG
Hannoversche Str. 97
(Navigation: Hettlicher Masch 2)
49084 Osnabrück, Germany
Postfach 43 20
49033 Osnabrück, Germany
Telefon: +49 5 41/58 22-0
Telefax: +49 5 41/58 22-490
info@titgemeyer.de
www.titgemeyer.de

TITGEMEYER Wenen - uw partner in Oostenrijk

Sinds 1972 kunnen de klant van TITGEMEYER Austria rekenen op deze erkende partner voor industrie en ambacht. Van hieruit kunnen klanten in alle delen van Oostenrijk gebruik maken van de producten en diensten van de Titgemeyer-groep. Het team van het Oostenrijkse dochterbedrijf is beschikbaar voor complex advies en de keuze van de juiste oplossing op het vlak van bevestigingstechniek en gereedschappen en voertuigonderdelen.

Gebr. TITGEMEYER GmbH
Brunner Straße 77-79
1230 Wien, Austria
Telefon: +43 (0)1/6 67 90 40-0
Telefax: +43 (0)1/6 67 90 40-20
gtw-vertrieb@titgemeyer.com
www.titgemeyer.at

TITGEMEYER Czechia – uw partner in Tsjechië, Slowakije en Oost-Europa

TITGEMEYER CZ bundelt sinds januari 2018 de voorgaande activiteiten van RIVETEC. Tegelijkertijd biedt het de volledige dienstenpakket van de TITGEMEYER GROEP aan met al haar Europese dochterondernemingen. TITGEMEYER CZ bedient de Tsjechische en Slowaakse markt evenals de landen van de voormalige Sovjetunie met producten uit de voertuigonderdelen en bevestigingstechniek: Tot het voertuigonderdelenprogramma behoren Bouwpakketsystemen, Producten voor vastzetten van lading, Carrosserieonderdelen en nog veel meer componenten voor de  branche bedrijfsvoertuig.
Op het gebied van bevestigingstechniek biedt TITGEMEYER CZ zijn klanten naast speciale krachtige gereedschappen voor de klinktechniek, het uitgebreide assortiment aan van blind klinknagels, schroefdraaddragers, borgschijven en snelmontagesystemen. Als een betrouwbare partner van industrie en handel, ontwikkelen de medewerkers van TITGEMEYER CZ samen met hun klanten individuele oplossingen, afgestemd op de behoeften van regionale marktpartners.

TITGEMEYER CZ spol. s r. o.
U Vodárny 1506
397 01 Pisek
Tel. +420 382206725
obchod@titgemeyer.com
www.titgemeyercz.cz

 

TITGEMEYER Polska - uw partner in Polen

In het Poolse Sieradz – niet ver van de stad Łódź met 700.000 inwoners – bevindt zich de zetel van Titgemeyer Polska. Vanuit deze centrale locatie zijn de werknemers van het Poolse verkoopkantoor actief voor de klanten in Polen. Er bestaat in Polen een grote vraag naar zowel het uitgebreide totaalassortiment op het vlak van voertuigonderdelen als naar de innovatieve gereedschappen en bevestigingsmiddelen van de afdeling verbindingstechniek. Competente contactpersonen helpen brancheoverschrijdend bij de keuze van de juiste oplossingsstrategieën en producten.

Titgemeyer Polska sp. z o.o.
Cypriana Bazylika 17
98-200 Sieradz, Poland
Telefoon: +48 43 828 20 15
sales-pl@titgemeyer.com
www.titgemeyer.pl

TITGEMEYER (UK) Limited - uw partner in Groot-Brittannië

Sinds 1995 biedt TITGEMEYER UK Ltd. in Tipton in de Engelse West-Midlands hoogwaardige bevestigingssystemen voor industriële toepassingen aan. De werknemers van TITGEMEYER UK zorgen ervoor dat hun klanten kunnen rekenen op een professionele totaalbegeleiding, van advies over het geschikte bevestigingssysteem tot de productie en het bijbehorende gereedschap. Ongeacht of het gaat om de nood aan kleine individuele speciale oplossingen of om een massamarkt zoals de automobielindustrie. Sinds 1999 worden in Tipton in eigen productie en met inachtneming van hoge kwaliteitsnormen blind klinknagels en snelmontagesystemen ontwikkeld en gebouwd. De producten van TITGEMEYER worden ondertussen wereldwijd in meer dan 30 landen met succes gebruikt. Het opstarten van een eigen productlijn heeft zich ontwikkeld tot een groeimarkt voor de hele ondernemingsgroep. Sinds 2007 vertegenwoordigt TITGEMEYER UK ook de afdeling voertuigonderdelen en biedt het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk een uitgebreid productassortiment aan van individuele componenten tot de gesloten opbouwmodules GETO City of GETO Van.

TITGEMEYER (UK) Limited
A2 Link One Industrial Park
George Henry Road
DY4 7BU Tipton, Great Britain
Telefon: +44 (0)1 21/5 57 97 77
Telefax: +44 (0)1 21/5 57 47 77
sales@titgemeyer.co.uk
www.titgemeyer.co.uk

TITGEMEYER Scandinavië – uw partner in Scandinavië

TITGEMEYER Scandinavië behoort sinds 1980 tot de toonaangevende bedrijven op het vlak van voertuigonderdelen en bevestigingstechniek in Scandinavië. Met een magazijn in Denemarken en verkoopkantoren in Zweden en Denemarken garanderen de werknemers korte afstanden naar de klant en een onmiddellijke levering van bestelde goederen. Het Scandinavische dochterbedrijf biedt een groot assortiment aan in de domeinen voertuigonderdelen, afdicht- en kleefmiddelen en ook op het vlak van bevestigingstechniek en de bijbehorende gereedschappen.

TITGEMEYER SKANDINAVIEN A/S
Lunikvej 32, 2670 Greve, Denmark
Telefon: +45 4360 0966
Telefax: +45 4369 0219
info@titgemeyer.dk
www.titgemeyer.dk

TITGEMEYER Turkey - Uw partner in Turkije

Sinds 2016 begeleiden de werknemers van Titgemeyer Turkey vanuit het Istanbulse stadsdeel Atasehir hun klanten uit de industrie en ambachtsnijverheid in het hele land. De producten en diensten van de Titgemeyer Group worden ook in Turkije erg gewaardeerd en ook hier bestaat er een grote vraag. Opkomende branches hebben de voordelen van moderne bevestigingstechnologieën voor hun doeleinden al lang ontdekt en maken gebruik van de economische voordelen met behulp van gefundeerd advies en een productaanbod direct ter plaatse. Ook de producten uit de afdeling voertuigonderdelen worden met succes verkocht door Titgemeyer Turkey.

Titgemeyer Turkey Baglanti
Teknolojileri San. ve Tic. A.S.
Barbaros Mah. Is Merkezi No.1 Kat: 8 D.58
34746 Atasehir, Istanbul - Turkey
Telefoon: +90  216 688 20 27
Fax: +90  216 688 20 28
info@titgemeyer.com.tr
www.titgemeyer.com.tr

Baker and Finnemore - uw partner voor Starlock borgschijven in Groot-Brittannië

Het traditionele bedrijf Baker & Finnemore werd in 1850 opgericht in het Engelse Birmingham en hield zich aanvankelijk bezig met de productie van staalveren voor vulpenhouders. Vandaag behoort het bedrijf, dat sinds 2012 deel uitmaakt van de TITGEMEYER-groep, tot de toonaangevende aanbieders van borgschijven en verkoopt het onder het eigen merk STARLOCK© wereldwijd een breed assortiment borgschijven uit verenstaal en de bijbehorende verwerkingsgereedschappen. STARLOCK©-borgschijven kunnen op gladde, niet-gegroefde assen of cilindrische tappen uit metaal of kunststof worden gebruikt voor de bevestiging van componenten. Zowel klassieke begrenzingen, om componenten te beveiligen tegen naar beneden vallen, als geavanceerde fixeertoepassingen zijn mogelijk met STARLOCK©- borgschijven. Tegenover het grote aantal toepassingsmogelijkheden staat een groot aanbod aan borgschijven. Door de hoge flexibiliteit van de werknemers van Baker & Finnemore zijn ook andere individuele uitvoeringen, speciale geometrieën en opties voor het verven van de kunststof kappen of het opdrukken van firma- of merklogo’s mogelijk.

Baker & Finnemore Limited
199 Newhall Street
B3 1SN, Birmingham, Great Britain
Telefon: +44 (0)121 236 2347
Telefax:  +44 (0)121 236 7224
sales@bakfin.com
www.bakfin.com

RIVETEC S.R.O. - uw partner voor Oost-Europa

Het in 1994 in het Tsjechische Albrechtice opgerichte bedrijf RIVETEC maakt sinds het jaar 2000 deel uit van de TITGEMEYER Group en is vandaag gevestigd in Pisek.  Als specialist in bevestigingstechniek ontwikkelt en produceert RIVETEC in de Tsjechische bedrijfszetel professionele gereedschappen voor klinknageltechnologie voor de wereldwijde verkoop. Daartoe behoren handgereedschappen voor de verwerking van alle klinknageltypes met manuele, pneumatisch-hydraulische en elektro-hydraulische aandrijving. Procesveiligheid is een sleutelbegrip voor efficiënte productievormen en speelt vooral in industriële bedrijven een steeds grotere rol. Op dit vlak overtuigt RIVETEC met een geperfectioneerd procescontrolesysteem, dat alle verwerkingsstappen in detail registreert en analyseert. Ook individueel geproduceerde, geautomatiseerde installaties en productielijnen behoren tot het dienstenpakket van RIVETEC. Het geëngageerde team van RIVETEC staat ter beschikking voor technische ondersteuning, klantenservice, opleidingen en professioneel advies. Daarnaast biedt RIVETEC op het vlak van bevestigingstechniek het uitgebreide assortiment bevestigingsmiddelen van de hele ondernemingsgroep aan op de Oost-Europese markten.

RIVETEC S.R.O
U Vodárny 1506
397 01 Písek, Czech Republic
Telefon: +4 20 (0)3/82 20 67 11
Telefax: +4 20 (0)3/82 20 67 19
info@rivetec.cz
www.rivetec.cz

TS Ladungssicherung - uw partner voor ladingbeveiligingssystemen in Duitsland

Het in 1982 door Walter Titgemeyer en Walter Schmidt oorspronkelijk in Wuppertal opgerichte bedrijf „TS- Gesellschaft für Transport- und Sicherungssysteme” zette van bij het begin in op kwaliteit met het label „Veiligheid, made in Germany”.  Door de toenemende wettelijke en economische eisen op het vlak van veiligheid voor mens en lading wordt de vraag naar op maat gemaakte oplossingen voor een zinvolle ladingbeveiliging steeds groter. Met een reeks innovatieve producten biedt TS een uitgebreid en erg doeltreffend productassortiment aan. Onder het merk BISON werden sindsdien talrijke producten voor ladingbeveiliging ontwikkeld en geproduceerd, die inmiddels zijn uitgeroeid tot standaarden in de branche.

Het merk BISON is een vaste waarde op de markt voor ladingbeveiliging. Vandaag behoort TS als specialist inzake ladingbeveiliging en met een duidelijk grotere productiecapaciteit tot de belangrijkste aanbieders van beveiligingssystemen en individuele oplossingen voor bedrijfsvoertuigen. Ook op de Europese en internationale markt speelt TS in samenwerking met de Titgemeyer-groep een steeds grotere rol. Daarbij onderhoudt TS een nauwe samenwerking met mensen uit de praktijk, wetenschappers en controle-instanties. Door het aangaan van ontwikkelingspartnerschappen ontstaan er steeds weer nieuwe, absoluut op de vraag afgestemde producten voor meer veiligheid op de wegen. 

TS Gesellschaft für Transport- und Sicherungssysteme mbH
Haßlinghauser Straße 156
58285 Gevelsberg, Germany
Telefon: +49 (0) 5 41 58 22-900
ts@cargocontrol.de
www.wir-sind-ladungssicherung.de

Naar boven